fbpx
el
+30 2810327909 info@365-tours.gr

Εορταστικό Ταξίδι Χριστούγεννα 2024 Μύλος Ξωτικών -Τρίκαλα- Βόλος – Πήλιο! 4ήμερο Αναχώρηση από Ηράκλειο 22 /12.

Χριστούγεννα Μύλος Ξωτικών - Βόλος - Πήλιο..
Από€399
Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο*
Άτομα*
το μήνυμά σας (ή το προτεινόμενο πρόγραμμα)*
* Συμφωνώ με τους όρους συμμετοχής και τους όρους χρήσης.
Πρέπει να αποδεχτείτε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.
Αποθήκευση στα αγαπημένα

Adding item to wishlist requires an account

6878

Γιατί να οργανώσουμε εμείς την εκδρομή σας;

  • Γιατί σχεδιάζουμε για σας εκδρομές που δημιουργούν εμπειρίες ζωής στις καλύτερες τιμές.
  • Γιατί αγαπάμε και υποστηρίζουμε τον τόπο μας, αγαπάμε και σεβόμαστε το περιβάλλον, τη φύση και την ιστορία μας.
  • Γιατί είμαστε πιστοποιημένοι από τον ΕΟΤ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε. Μπορούμε να βοηθήσουμε σε κάθε απορία σας.

2810 327909
info@365-tours.gr

Ο Μουτζούρης!

Τοποθεσία αναχώρησης & επιστροφής

Αναχώρηση: 22/12  από  Ηράκλειο  &  23/12/24  από  Πειραιά.

Επιστροφή:  27/12   στο Ηράκλειο   &  26/12/24  στον  Πειραιά. 

Ώρα αναχώρησης

 7:30 από Λιμάνι Ηρακλείου

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορά & περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα, με σύγχρονο κλιματιζόμενο τουριστικό Λεωφορείο.
  • Εισιτήρια πλοίου ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ σε οικονομική θέση.
  • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Park 4* στον Βόλο με Ημιδιατροφή σε 2κλινο ή 3κλινο .
  • Tο επίσημο εορταστικό ρεβεγιόν των Χριστουγέννων , στο Ξενοδοχείο, σε αντικατάσταση του δικαιούμενου βραδινού δείπνου.
  • Συνοδός/Αρχηγός του Γραφείου μας ,
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης, Διόδια, ΦΠΑ, Ατομικές αποδείξεις.

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Φόρος Διαμονής/Διανυκτέρευσης στο ξενοδοχείο 3€/δωμάτιο ανά ημέρα
  • Είσοδοι σε Μουσεία, μοναστήρια, ποτά στα δείπνα, έξτρα φαγητά ή οτιδήποτε προαιρετικό.
  • Επιβάρυνση για καμπίνα ανά διαδρομή/άτομο : σε ΑΒ4: +15€, σε Α4: +25€, σε δίκλινη καμπίνα ΑΒ2: + 45, σε Α2: +55€
  • Ποτά/αναψυκτικά στα Δείπνα/Ρεβεγιόν στο ξενοδοχείο .

Απαράιτητος εξοπλισμός:

  • Ρούχα και παπoύτσια Ζεστά
  • Ομπρέλλα (για παν ενδεχόμενο)
  • Ταυτότητα
  • Θετική Διάθεση για το εορταστικό Ταξίδι μας.

Πληροφορίες - Κρατήσεις:

  • Περιορισμένος Αριθμός Καμπινών – εγγραφή με σειρά προτεραιότητας.
  • Εγγραφές με προκαταβολή 200€ ως 15/11.
  • Εξόφληση ως 15/12.
  • Για Ακυρώσεις μέχρι 30 Νοεμβρίου, 100%  επιστροφή  Προκαταβολής. 
Αναλυτικά το ταξίδι μας.

Ημέρα 1ηΚυριακή 22/12/2024: Ηράκλειο - Πειραιάς:

Συγκέντρωση στον επιβατικό σταθμό Ηρακλείου 7:30 μμ για την αναχώρηση με το βραδινό πλοίο για Πειραιά. Διανυκτέρεση  εν  πλω.

Ημέρα 2η Δευτέρα 23/12/2024: Πειραιάς - Μύλος των Ξωτικών Τρίκαλα - Βόλος:

: Άφιξη στον Πειραιά , επιβίβαση πελατών από Πειραιά, και αναχώρηση με  προορισμό τα Εορταστικά Τρίκαλα & το Μύλο Ξωτικών, το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της χώρας! Απολαύστε Πειρατές, ξωτικά, πολλές δραστηριότητες, Λούνα Πάρκ και φυσικά πολύ παιχνίδι και τεράστια χαμόγελα για μικρούς και μεγάλους!!!Με το Χριστουγεννιάτικο τραινάκι μπορούμε να επισκεφτούμε το κέντρο των Τρικάλων , όπου αυτές τις ημέρες είναι υπέροχο. Σχετική παραμονή,  και αναχώρηση για τον νομό Μαγνησίας στο Βόλο, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας PARK 4*. Δείπνο. Στο Βόλο καθημερινά τις μέρες των εορτών, υπάρχει και κάποια καλλιτεχνική εκδήλωση υπό την αιγίδα του Δήμου, που μπορούμε να παρακολουθήσουμε στον ελεύθερο χρόνο μας .Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η Τρίτη 24/12/2024: Βόλος -Μακρινίτσας Χάνια - Ζαγορά.

Μετά το πρωινό μας θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για να ξεκινήσουμε για μια υπέροχη διαδρομή στις, καταπράσινες πλαγιές του όρους των Κενταύρων. Πρώτη στάση στο «μπαλκόνι του Πηλίου», την όμορφη Μακρινίτσα. Είναι ένα από τα ομορφότερα και δημοφιλέστερα χωριά με εκπληκτική θέα στο Βόλο και στον Παγασητικό κόλπο, βόλτα στο πανέμορφο χωριό, και συνεχίζουμε -περνώντας από την Πορταριά – για τα Χάνια, που βρίσκονται στην κορυφή του Πηλίου, σε υψόμετρο 1.200μ. Εκεί βρίσκεται και το χιονοδρομικό κέντρο. Επόμενος σταθμός η ξακουστή Ζαγορά ξακουστή για τα Ζαγορίτικα μήλα. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα χωριά του ανατολικού Πηλίου, με μεγάλη ιστορία, όμορφα αρχοντικά, Εκκλησιές, πέτρινα γεφύρια και πηγές με τρεχούμενα νερά, χαρίζουν όμορφες εικόνες στον επισκέπτη.. Επιστροφή στο Βόλο. Το βράδυ Χριστουγεννιάτικο δείπνο/ρεβεγιόν στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.  

Ημέρα 4η Τετάρτη 25/12/2024 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: Άνω Λεχώνια - Μηλιές -Βυζίτσα Τσαγκαράδα.

  Μετά το πρωινό μας , ξεκινάμε για μια υπέροχη ημερήσια εμπειρία. Από τα Άνω Λεχώνια, θα επιβιβαστούμε(προαιρετικά-εάν λειτουργεί το τραίνο & αναλόγως διαθεσιμότητας)  στο ιστορικό τρενάκι του Πηλίου, τον θρυλικό «Μουτζούρη» με προορισμό τις Μηλιές. Η ιστορία του τρένου και οι μύθοι του Πηλίου σε μια μαγευτική διαδρομή! Στις διαδρομές μας στο Πήλιο θαυμάζουμε τη μοναδική φύση,  τοπία άγριας ομορφιάς, τοξωτές γέφυρες και σπηλιές, που κάποτε εκεί ζούσαν οι μυθικοί Κένταυροι. Συνεχίζουμε για τις Μηλιές, το όμορφο κεφαλοχώρι με την σπάνια εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών με την καταπληκτική ακουστική, όπου το 2000 είχε φιλοξενηθεί το χορωδιακό φεστιβάλ Μπαχ με φωνητικά έργα θρησκευτικής μουσικής. Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Μηλεών, στεγασμένη σε ένα παραδοσιακό πηλιορείτικο κτίριο, που φιλοξενεί περισσότερους από 1.600 τίτλους βιβλίων τυπωμένων από το 1497 έως το 1899, διατηρώντας ζωντανή στον χρόνο την παράδοση της Μηλιώτικης Σχολής που ίδρυσαν το 1814 οι Άνθιμος Γαζής, Γρηγόριος Κωνσταντάς και Δανιήλ Φιλιππίδης, και η οποία λειτούργησε ως το 1844. Δίπλα συναντάμε την πανέμορφη Βυζίτσα, ένα χωριό υπαίθριο μουσείο παραδοσιακής Πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής, που και επίσημα έχει ανακηρυχθεί διατηρητέος οικισμός. Συνέχεια έχει η Τσαγκαράδα, το διάσημο χωριό του Πηλίου που πετυχαίνει τον απόλυτο συνδυασμό βουνού και θάλασσας. Χτισμένη αμφιθεατρικά σε μια κατάφυτη πλαγιά, χαρίζει μοναδική θέα στο Αιγαίο και περιτριγυρίζεται από υπέροχες παραλίες, όρμους και κολπίσκους. Το χωριό είναι αραιοχτισμένο και δίνει την εντύπωση πολλών οικισμών που ενώνονται μεταξύ τους με καλντερίμια και μονοπάτια. Ο εντυπωσιακός πλάτανος της Τσαγκαράδας είναι από τα γηραιότερα δέντρα της Ελλάδας και ίσως της Ευρώπης. Η ηλικία του, σύμφωνα με δασολόγους, ανέρχεται στα 1000 χρόνια και βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Τσαγκαράδας, την Αγία Παρασκευή. Συνεχίζουμε για το Βόλο, επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, ελεύθερος χρόνος να ακούσουμε Μουσική ίσως σε κάποιο Τσιπουράδικο ή μπαράκι!  Διανυκτέρευση.

Ημέρα 5η Πέμπττη 26/12/2024: Βόλος - Πάυλιανη - Πειραιάς:

Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για την επιστροφή μας. Στάση στην Παύλιανη, ένα ήσυχο χωριό της ορεινής Φθιώτιδας, γνωστή από τους αρχαίους χρόνους . Κοντά εκεί και σε υψόμετρο 1800 μ. υπάρχουν τα ερείπια από τον αρχαίο ναό αφιερωμένο στον Ηρακλή . Μία θεωρία για την ονομασία του χωριού αναφέρει ότι το όνομά της το οφείλει στους πρώτους της κατοίκους, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που πίστεψαν στα διδάγματα του Αποστόλου Παύλου. Η κεντρική πύλη του Πάρκου βρίσκεται ανάμεσα στην Άνω και Κάτω Παύλιανη, που ουσιαστικά αποτελούν τις δύο συνοικίες του χωριού στο οποίο βρίσκεται κτισμένο σε υψόμετρο 1.040 μέτρων -στην είσοδο του Εθνικού Δρυμού της Οίτης- μέσα σε πυκνό ελατόδασο. Κατηφορίζοντας προς το κεντρικό μονοπάτι, μια πρώτη «γεύση» για το τι θα ακολουθήσει σας δίνει η κρεμαστή γέφυρα «Μουσικώνει» , που θυμίζει πλήκτρα πιάνου, και σας υποδέχεται μετά μουσικής. Στην απέναντι όχθη του Ασωπού λειτουργεί το Μουσείο Υδροκίνησης, που αποτελείται από τρία πέτρινα κεραμοσκεπή κτίσματα, τα οποία στεγάζουν χώρους παραδοσιακών τεχνών. Το Νεροπρίονο, το Μαντάνι, Νερόμυλο και Νεροτριβή (Τρίστιλα), που όλα τους παλαιότερα «δούλευαν» με τη δύναμη του νερού. Από εδώ ξεκινάει διαδρομή, μέσα σ’ ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον από πλατάνια, σφενδάμια, καρυδιές και καστανιές, που κάθε εποχή κατακλύζεται από διαφορετικά χρώματα. Ακολουθώντας το κεντρικό μονοπάτι, που διασταυρώνει πολλές φορές τον ποταμό Ασωπό με ξύλινες γραφικές γέφυρες, τα μάτια σας θα πέσουν σε ευφάνταστες πινακίδες με πληροφορίες και σχετικές οδηγίες. Όλη η διαδρομή μέσα στο Πάρκο της Παύλιανης , είναι μια περιπέτεια ή καλύτερα ένα μεγάλο παιχνίδι Συνεχίζουμε για το λιμάνι του  Πειραιά. Αποβίβαση πελατών Αθηνών-Πειραιά, και αναχώρηση των υπολοίπων με το πλοίο για το Ηράκλειο, διανυκτέρευση εν πλω.

Ημέρα 6ηΠαρασκευή 27/12/2024: Άφιξη στο Ηράκλειο.

Άφιξη νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου.

*Η σειρά και ημερομηνία των επισκέψεων & άλλων περιηγήσεων μπορεί να αλλάξει λόγω των αργιών & για την καλύτερη διεξαγωγή του ταξιδιού, χωρίς να παραληφθεί κανένας προορισμός από το πρόγραμμα.

Φωτογραφίες
1 επισκέπτες ειναι έτοιμοι να κάνουν κράτηση σε αυτή την εκδρομή τώρα!